VOORGERECHTEN

Steak tartaar – truffeltapenade – grana padano
14 €

Langostinos – groene asperge – ansjovisboter
16 €

Dagsoep
6 €

HOOFDGERECHTEN

Holsteinfilet – bloemkool – steppegras
28 €

Kabeljauwwangen – boschampignons – look
26 €

PASTA

Raviolini – kreeft – rivierkreeft – garnalenroom
20 €

Boschampignons – truffel – groene kruiden

19 €

SALADE

Oosterse noedels – yakitori – soja – wasabi

18 €

Tempura “vannamei” garnaal – chillisaus

20 €

KINDERGERECHTEN

Kipfilet – appelmoes
8 €

Pasta bolognaise
8 €

Fishsticks – puree
8 €

DESSERT

Roomijs
keuze uit volgende coupes:
Dame blanche / coupe vanille / brésilienne / coupe advokaat
8 €

Vanille-ijs – krieken – amandelen
9 €

Assortiment kaas
12 €